Reklamacije

REKLAMACIJA

Parfem možete reklamirati ili vratiti u roku od 14 dana od datuma preuzimanja. Parfem mora biti vraćen u originalnoj ambalaži, nekorišćen.

Postupak vraćanja parfema je sledeći:

Parfem upakovati u zaštitnu kutiju ili kovertu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta.
Parfem poslati kurirskom sluzbom po želji kupca i platiti troškove transporta.

Vraćeni parfem mora biti kupljen kod nas, neotvaran i fizički neoštećen. Samo u ovom slučaju možete tražiti zamenu za drugi parfem ili povraćaj novca. Nije problem ako ste parfem samo otvorili i par puta prsnuli (testirali)

Ukoliko je došlo do oštećenja parfema prilikom transporta, u tom slučaju morate što pre da se obratite kurirskoj službi (broj telefona se nalazi na računu dobijenog od kurira) kako bi se napravio zapisnik o oštećenju paketa, jer u suprotnom nismo u mogućnosti da uvažimo reklamaciju. Prema zapisniku od strane kurirske službe, oštećeni parfem biće zamenjen i dostavljen kupcu bez bilo kakve nadoknade ili drugih troškova u što kraćem vremenskom roku. Reklamacije da parfem ne izgleda ili ne miriše kao ranije nismo u mogućnosti da uvažimo.

ZAMENA PARFEMA

Ukoliko primetite nepravilnosti na proizvodu, zamena parfema je moguća ako je konstantovana fabrička greška – neispravna prskalica, curenje tečnosti, i sl.

U tom slučaju, slobodno nas kontaktirajte, vratite parfem kurirskom službom ili poštom. Upakujte proizvod u ambalažu u kojoj ste ga dobili i dodatno ga spakujte u kutiju kako ne bi došlo do oštećenja tokom transporta.

Pošiljku vraćate bez otkupa. Kada ustanovimo da je vraćeni proizvod kupljen kod nas, kontaktiraćemo vas i poslati zamenu istog parfema. Ukoliko nemamo na stanju zamenski proizvod, rok za čekanje je od 5 do 10 dana. U tom slučaju, kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku oko ponovne isporuke.

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod: