Parfem kao idealan poklon za ženu ili muškarca

parfem poklon

Parfem kao idealan poklon za ženu ili muškarca

Kada je u pitanju odabir “savršenog poklona” na prvom mestu se naravno nalaze parfemi. Dobar parfem je ono što svakoj ženi a i muškarcu daje najviše samopouzdanja.

Kupovina parfema za određenu osobu je veoma težak zadatak jer parfem predstavlja stvar ličnog izbora i u većini slučajeva je vrlo teško pogoditi koji će to biti savršen parfem za nekog muškarca ili ženu. Odabir parfema deluje naizgled lak zadatak, jednostavno uđete u parfimeriju, kupite najnoviji i najskuplji parfem, ili neki koji je po mogućnosti “tek izašao kod nas” i kupovina poklona za nju ili njega je rešena stvar. Ali, ne radi se samo o lepom mirisu već i onom faktoru koji je odlučujući, a leži u nama samima. Upravo iz tog razloga Vaš odabir muškog ili ženskog parfema treba da bude onakav kakav i želite – da uveseli Vas i onoga kome parfem poklanjate jer nema intimnijeg poklona od mirisa s kojim će ta osoba obeležiti svoju sadašnjost i budućnost.

poklon-parfem


  • Parfem kao idealan poklon za 8. Mart

Muškarci, znate i sami da vas lep miris žene najviše privlači. Na vama je samo da odlučite da li ćete joj pokloniti parfem sa cvetnom ili citrusnom mirisnom notom. Ženama ne morate parfeme kupovati često, ali taj datum je odličan povod da ženama nekom sitnicom posvetite pažnju i učinite da se osećaju posebno lepo. Idealan izbor za ovakvu priliku bio bi ženski parfem Dior J’adore. Nova koncepcija ženstvenosti od Diora, parfem koji je istovremeno sladak ali lagan, blago oštar cvetni miris sa svežinom mandarine u visokoj noti, jasminom, šljivom, orhidejom i ružom u srcu, sa štirom, mošusom i kupinom u tragu.

dior jadore zenski parfem poklon


  • Parfem kao idealan poklon za rođendan

Ako ste u nedoumici šta da poklonite dragoj osobi kada je u pitanju rođendan, parfem je ono što je uvek svima potrebno, a predstavlja elegantan i otmen poklon koji će svakoga oduševiti. Rođendan je samo jednom u godini i treba ga čestitati na pravi način pravim poklonom. Naročito je teško odabrati idealan rođendanski poklon za jaču polovinu, pa je zato parfem za muškarca svakako najbolji izbor. Naša preporuka za ovu priliku su parfemi italijanske dizajnerske kuće Dolce&Gabbana.

parfem dolce gabbana the one


Online prodavnica parfema Poruciparfem.com je pravo mesto za vas. Iskoristite popuste i do 70% i obradujte dragu osobu za neku specijalnu priliku.

Share this post


Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod: