O nama

Poručiparfem.com je internet prodavnica parfema koja Vam omogućava da u veoma kratkom vremenskom roku dobijete željeni parfem na kućnu adresu.

Nudimo Vam veliki izbor muških i ženskih parfema po mnogo povoljnijim i pristupačnijim cenama nego u parfimerijama. Prezadovoljni komentari naših kupaca inspirišu nas da sarađujemo na najbolji mogući način i opravdamo njihovo poverenje.

U ponudi se nalaze originalni testeri koji u parfimerijama služe kao uzorci, njihova cena je 30€.

  • NAJČEŠĆA PITANJA 

Kako šaljete parfeme?

Parfeme šaljemo postexpresom (poštom). Rok isporuke je dva radna dana (ukoliko parfem poručite danas, stići će Vam prekosutra).

Način plaćanja parfema?

Plaćanje je u dinarima prilikom preuzimanja.

Da li se dostava plaća?

Poštarinu plaća kupac. Iznos poštarine zavisi od gramaže i visine otkupa. Najčešće za jedan parfem iznosi oko 350 din. Poštarina za dva parfema iznosi oko 500 din.

Pakovanje parfema?

Parfemi stižu na adresu baš kao što su prikazani na sajtu na slici. Bela kutija, neke bočice nemaju poklopac (što je naglašeno u opisu), parfemi su novi i nisu korisćeniTačna mililitraza je takođe prikazana na sajtu u opisu svakog parfema.

Zašto su jeftini?

Testeri se ne mogu naći u slobodnoj prodaji a Web shopovi se bitno razlikuju po svojoj koncepciji poslovanja od klasičnog načina prodaje. Suština je u smanjenju troškova koji se mogu ovim načinom poslovanja ostvariti i zahvaljujući tome povećati promet što naravno utiče na cenu proizvoda. Akcija će trajati dok ima zaliha.

Kako vratiti parfem ukoliko smatrate da ste oštećeni?

Ukoliko smatrate da parfem ne odgovara opisu, moguće ga je vratiti. Detalje oko reklamacije možete pogledati na sledećem linku: http://www.poruciparfem.com/reklamacije

Da li postoji količinski popust?

Zarada je minimalna, parfemi su već dodatno sniženi tako da u ovom trenutku ne dajamo količinski popust.

Uživajte u pretrazi našeg sajta i želimo Vam ugodnu kupovinu!


Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}

Vasa korpa

Cart is empty

0